Joshua (DJ Bronzo)

Joshua is oprichter van Noord Brabant Streaming en dus sinds de start van 15 augustus 2017 betrokken bij de radio. Hij is 23 jaar oud en heeft ervaring met webdesign en ontwerp. Daarnaast vind hij het erg leuk om muziek te draaien.

Voornamelijk het deel van de website van Noord Brabant Streaming, denkende daarbij aan bijvoorbeeld het up-to-date houden, vallen onder zowel de verantwoordelijkheid als werkzaamheden van Joshua.

Samen met het beheer van Noord Brabant Streaming, werkt Joshua er dagelijks aan om de radio website te verbeteren, maar bovenal leuk en gezellig te houden.

Hoe is Joshua begonnen als Radio Dj

Mijn maatje Davey die had al de nodige ervaring met het draaien op de radio. In 2008 leerde ik hem kennen en had hij een eigen radio station. Op het eerste oog zag het er leuk uit en dacht dat lijkt mij ook wel leuk en dat heb ik toen ook gezegd tegen hem.

Kort daarop heeft hij mij een keer gevraagd of ik een keer samen met hem wou draaien dat leek me erg leuk en zo gezegd zo gedaan. Daar zat ik dan samen met me beste maatje op de radio. We hadden leuke gesprekken en natuurlijk tussendoor heerlijke hits.

Het was me zo goed bevallen dat ik dat eigenlijk ook wel wilde doen. Wij hebben toen vrij snel besloten dat ik bij hem ging draaien. dat ging erg goed. na een lange tijd begaf me computer het waardoor ik niet meer kon draaien, ik had het erg druk met werk wat ook een rol speelde. dus ik was gestopt met draaien in 2014 wat ik erg jammer vond!

Inmiddels heb ik wat meer tijd en miste ik het erg om muziek te gaan draaien. Dus bedacht ik me op 10 augustus 2017 laat ik me oude hobby oppakken en we gaan er weer voor! Zo Doende ben ik weer begonnen op 11 en 12 augustus 2017 heb ik zelf een logo zitten ontwerpen en de website gemaakt. Na dit alles heb ik de licenties webhosting en streaming geregeld en dit kwam er uit waar ik super trots op ben.

Ik heb na muziek draaien ook nog andere hobby’s wat ik erg leuk vind een paar daar van zijn: Webdesign, logo ontwerp, Scouting, muziek maken, op feesten en partijen draaien en nog veel meer

Tot zover mijn stukje radio geschiedenis en hoop natuurlijk heeeeeeeel groot te worden met Noord Brabant Streaming.

groet;

Joshua